Ed en Astrid

Bonjour,

wij zijn Ed en Astrid van der Beek en zijn sinds 2005 de eigenaren van camping Lou Passavous.
Ed, geboren in 1964 te Castricum heeft tot 2005 gewerkt als hondengeleider bij de politie NHN te Alkmaar. Astrid, geboren in 1965 te Heemskerk, heeft tot 2005 gewerkt als management assistente bij het voormalige Hoogovens te IJmuiden.
Een wens om gezamenlijk een half jaar door Zuid Oost Azie te fietsen hebben we in 2002 verwezenlijkt. Tijdens deze reis besloten we te proberen ook onze andere wens in vervulling te laten gaan, namelijk het beheren van een camping in Frankijk. Na 1 1/2 jaar te hebben gezocht vonden we camping Lou Passavous. Het was liefde op het eerste gezicht.  Onze camping ligt slechts 160 km boven de Middellandse zee en op 1200 meter hoogte in de bergen. Hierdoor hebben we nog echte zomers en winters.
We vinden het erg leuk om in de zomer de camping te runnen en dagwandelingen met de gasten in de bergen te maken. In de winter hebben we hier erg veel sneeuw en zijn we dan ook vaak op de piste met onze snowboards te vinden. De overige vrije tijd in de winter besteden we aan onderhoud op de camping, bezoekjes aan de familie en vrienden in Nederland, het promoten van de camping op de beurzen en zodra het mogelijk is een fietsvakantie in Zuid Oost Azie.

We hopen u hiermee een korte impressie van ons te hebben gegeven en verwelkomen u graag op onze camping in de Alpes de Haute Provence.

A bientot

Contact

E-mail address *
Onderwerp *
Uw bericht *